Celine Dion, topless la 44 de ani

Presa mondenă publică fotografii cu Celine Dion în ipostaze hot. La 44 de ani artista s-a aventurat într-o şedinţă de shooting pentru publicaţia «V Magazine».

24 aug. 2012, 12:08
Celine Dion, topless la 44 de ani

Topless şi mai sexy ca niciodată, Celine poate fi admirată în toată splendoarea ei. De fapt fotografiile alb-negru dezvăluie publicului o altă Celine Dion, dincolo de artista, soţia şi mama iubitoare.
La prima vedere s-ar crede că aceste fotografii au legătură cu apariţia unui nou album. Nu, nici vorbă. De fapt este pentru prima dată când Celine realizează un astfel de moment, non-promoţional, doar din dorinţa de a ieşi din umbra care, se cam aşternuse peste ea. Decorul pentru acest shooting este proprietatea ei din Florida, Jupiter Island iar fotograful pentru care Celine s-a dezbrăcat este Sébastien Feena.

 Criticile venite din partea unor puritani o lasă complet rece pe artistă care afirmă că pentru ea nu a fost un efort prea mare realizarea acestor fotografii. Pregătită bine pentru acest tip de industrie, Celine Dion mărturiseşte celor de V Magazine că „Am fost ca o carte deschisă toată viața mea, și cred că e motivul pentru care oameni ca mine sunt iubiţi de public. Am fost criticată pentru asta, dar nu mă obligă nimeni să fiu persoana pe care lumea o vede în aceste fotografii.” Revista va apărea pe 30 august.