Cele mai trăsnite invenţii asiatice: de la carcasa de iPhone comestibilă, la lenjeria cu vagin FOTO

Asiaticii sunt unii dintre cei mai prolifici inventatori, însă uneori ideile lor sunt de-a dreptul bizare. Aşa se face că, pe lângă lucruri foarte utile, precum tot felul de roboţei harnici, ei "reuşesc" să aducă pe piaţă şi obiecte pe care doar ei, probabil, le pot înţelege, cum ar fi lenjeria intimă care imită, nu prea inspirat, organul genital al femeii.

29 mart. 2013, 08:41

Iată câteva dintre cele mai trăsnite invenţii ale asiaticilor:

Carcasa de iPhone comestibilă

Unii sunt atât de dependenţi de iPhone, încât uită să şi mănânce, dar japonezii au găsit o soluţie: carcasa comestibilă. Produsul costă, însă, 85 de dolari, ceea ce este, totuşi, cam mult pentru o gustare. Confecţionată din biscuiţi de orez, carcasa este, însă, foarte fragilă şi se sparge uşor, însă abia aici intervine câştigul. De fiecare dată când se rupe câte o bucăţică, aceasta nu trebuie aruncată, ci poate fi mâncată, dacă ai un stomac suficient de tare.

Robotul pentru curăţarea ecranului de iPad

Pentru unii este foarte greu să facă două, trei mişcări simple pentru a-şi curăţa ecranul de la iPad sau iPhone, aşa că au inventat un roboţel care să facă această treabă „murdară”. Auto Mee S este mare cât palma şi are la bază un dispozitiv de curăţare rotativ, care poate fi înlocuit. Gadgetul are senzori pentru detectarea marginilor, aşa că nu va cădea de pe ecran. Iar costul nici nu este foarte ridicat: 21 de dolari plus transportul din Japonia.

Unicicleta

Un inventator chinez a creat unicicleta, un mijloc de transport cu cadru şi ghidon, care sunt prinse, însă, în interiorul unei singure roţi. Li Yongli a ieşit la plimbare prin Beijing cu prototipul creat chiar de el, care a atras o mulţime de priviri şi care, speră el, va atrage şi investitori.

Furculingura

Designerul Masami Takahashi, din Japonia, s-a săturat să alerge tăiţeii cu lingura prin supă, aşa că a realizat o combinaţie ingenioasă între lingura pentru zeamă şi furculiţa pentru tăiţei.

Chiloţii cu vagin

Tot un japonez s-a gândit să lanseze o linie de lenjerie intimă cu vagin fals. Nu ne putem da seama care a fost raţiunea care a stat la baza acestei creaţii, care nu poate fi mai mult decât un cadou foarte amuzant

Din aceeaşi gamă a celor mai trăsnite invenţii fac parte lenjeria care se transformă în sacoşă, jambierele cu încălzire prin USB sau perele cu chip de copil comercializate în China.