Cele mai spectaculoase case cu grădini tropicale GALERIE FOTO

Vilele luxoase, cu piscine private şi privelişti care îţi taie respiraţia, sunt adesea completate de grădini exotice, câteodată chiar mai scumpe decât construcţiile în sine. Mai jos sunt şapte din cele mai spectaculoase case cu grădini tropicale.

11 aug. 2013, 05:43

Dorado, Puerto Rico. Situată lângă Ritz Carlton, aceasta casă cu cinci dormitoare are acces direct la terenul de golf și clubul de pe plajă. Caracteristicile includ un lift, uși arcuite și un dormitor matrimonial, cu o terasă în aer liber. Facilitățile proprietăţii includ o piscină, o cascadă de piatră, și o amenajare elaborată a grădinii.

case

 

 

Galveston, Texas. Construită în 1885, această casă cu două dormitoare este situată la câțiva pași de centrul orașului. Renovată pe o perioadă de trei ani, casa dispune de ornamentele orgniale din ipsos cu model floral, uși cu balamale filigranate, cinci şeminee, şi lambriuri.

case

San Diego, California. Aceasta casă cu cinci dormitoare este amplasată în Mission Hills. Detaliile de interior includ pereții retractabili, tavanele cu grinzi de lemn, și un dormitor matrimonial cu dressing. Caracteristici exterioare includ un gard viu de Wisteria, o curte din față cu un iaz koi, și o piscină cu o zonă de gătit.

 case

 

Fort Myers, Florida. Situată pe o peninsula în Caloosahatchee River, această casă cu trei dormitoare a fost construită în 1973. Interiorul include un luminator cu pereți de sticlă, o sală de conferințe scufundată, un bar sculptat din lemn și uși franceze. Proprietatea are palmieri înalți, plante exotice, o oază cu apă și o barcă privată.

case

 

Englewood, Florida. Construită în 1981, această casă cu trei dormitoare stă pe un lot mare, cu o curte privată. Caracteristicile interioare includ tavane casetate, stucaturi detaliate, și un luminator de sticlă de pe partea din spate a casei. Situat într-un country club, are acces ușor la terenuri de golf, tenis și locuri de luat masa.

case

Georgetown, S.C. Această casă cu şase dormitoare este situată în Oceanul Atlantic, în nordul localităţii de malul mării din Charleston. Detalii de interior includ o intrare de marmură, o scară impunătoare și un atelier. Are vedere direct la mare.

 

case

Sarasota, Florida. Aceasta casă de 11.000 de metri pătrați, în stil maur, are vedere spre Sarasota Bay. Casa cu şase dormitoare are podele de marmură, un luminator, un lift, și uși franceze. Proprietatea include un teren de tenis, arbori exotici, și o piscină.

case