Cele mai sexy 10 top modele ale tuturor timpurilor, apărute în Sports Illustrated GALERIE FOTO

Pentru a celebra apariţia numărului 50 al Sports Illustrated, COED Magazine a alcătuit un top al celor mai frumoase femei care au pozat în prestigioasa revistă. Nu lipsesc Kate Upton sau Bar Refaeli, dar nici modele din deceniile trecute, precum Tyra Banks sau Kathy Ireland.

09 feb. 2013, 16:44

Notorietatea revistei Sports Illustrated sporeşte de la an la an, deşi au trecut aproape cinci decenii de la apariţia primului număr. Modelul german Babette March a fost prima care a apărut pe coperta acestui magazin, pe 20 ianuarie 1964.

De atunci, aproape 150 de celebrităţi au pozat în paginile acestui magazin anual, iar în preajma aniversării numărului 50, COED Magazine a făcut un top al celor mai sexy top-modele care au apărut de-a lungul vremii pe coperta prestigioasei reviste.

De notat că în materie de recorduri, cele mai multe apariţii pe copertă le-a avut top-modelul australian Elle Macpherson, cu cinci apriţii pe copertă (1986, 1987, 1988, 1994, 2006), urmată la egalitate, cu câte trei apariţii, de Christie Brinkley, Kathy Ireland, Cheryl Tiegs şi Daniela Pestova.