Cele mai prost îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur. Halle Berry, în topul listei GALERIE FOTO

Deşi au fost multe vedete care au încântat privirile la cea de-a 70-a ediţie a premiilor GLOBUL DE AUR, care a avut loc duminică la Los Angeles, au existat, inevitabil, şi câteva dezastre pe covorul roşu.

14 ian. 2013, 07:53

Prima pe lista celor mai neinspirate ţinute este Halle Berry, potrivit DailyMail, care s-a afişat într-o rochie înflorată, cu tăieturi. Halle Berry, care are una dintre cele mai admirate siluete de la Hollywood, nu a reușit să impresioneze pe covorul roşu.

Rochia, semnată Versace, părea să fi fost tăiată neglijent în dreptul taliei și pe coapsă, iar corsetul părea mult prea strâmt, chiar și pe o talie subțire ca a lui Halle.

Lucy Liu, îmbrăcată într-o rochie semnată Carolina Herrera, s-a remarcat şi ea din cauza alegerii neinspirate.

Deşi probabil s-a simţit ca o adevărată prințesă în rochia Carolina Herrera, imprimeul arăta mai degrabă potrivit pentru un tapet sau o faţă de masă decât pentru o rochie de seară.

Sienna Miller nu au reușit nici ea să facă o impresie prea bună. Ea a spus că a vrut să sprijine moda britanică şi a ales o creaţie Erdem, care însă nu i-a pus deloc în valoare silueta.

O altă alegere mai puţin fericită a fost a actriţei Julia Louis-Dreyfus, a cărei rochie corset rochie cu straturi de dantelă maro şi negru arăta ca un design de prin 1991 – și nu în sensul bun.