Cele mai luxoase apartamente prezidenţiale din hotelurile americane GALERIE FOTO

Apartamentele prezidenţiale ale hotelurilor sunt pregătite special pentru şefii de stat. Ele au primit acest nume de la preşedintele Woodrow Wilson, care avea o listă strictă de cerinţe pentru camerele sale de hotel. Vă prezentăm cele mai luxoase apartamente de pe coasta de vest a SUA.

RomaniaTV.net
19 feb. 2012, 12:48
Cele mai luxoase apartamente prezidenţiale din hotelurile americane GALERIE FOTO

Hotel InterContinental, din San Francisco

Hotelul a fost construit în 2008, în cartierul de business SoMa şi are, în afară de serviciile de lux, piscină, spa şi un restaurant cotat cu stele Michelin. Apartamentul prezidenţial se întinde pe două etaje, este înconjurat de un mare balcon şi de panorame superbe. Elementele de iluminat sunt cu totul deosebite. Preţul unei nopţi este de 1.200 de dolari.

Beverly Hilton Hotel, Los Angeles

Este locul unde se decernează Globurile de Aur şi excelează la capitolul lux. În afară de cele două centre de afaceri şi de internetul foarte rapid, apreciat de oamenii de afaceri, are o piscină gigantică şi o sală de fitness foarte apreciată. Toţi preşedinţii, de la John F. Kennedy, la Barack Obama, au stat în apartamentul prezidenţial, închiriat cu 5.000 de dolari pe noapte.

Hotel Hyatt Regency Century Plaza, Los Angeles

Aflat în zona comercială din Los Angeles, are camere cu un design contemporan. Totul în hotel este mare: piscina este imensă, centrul spa are 18 săli, iar sala de fitness este cea mai mare din oraş. Apartamentul prezidenţial este decorat, însă, în stil retro. Puteţi să îl aveţi pentru 3.500 de dolari pe noapte.

Hotel Palace, din San Francisco

Un hotel elegant, cu 550 de camere, o frumoasă piscină de interior şi un meniu apetisant pentru brunch-ul de duminică. Apartamentul prezidenţial este plin de antichităţi şi are un şemineu spectaculos. Totul, la preţul de 3.000 de dolari pe noapte.

Hotel Montage, Los Angeles

Un hotel cu o arhitectură colonială spaniolă, camere somptuoase şi o curte perfect îngrijită. Are un spa de lux, un restaurant celebru italian dar şi o piscină încălzită, pe acoperiş. Apartamentul prezidenţial are o baie de marmură, dar cel mai important lucru este că oaspeţii săi au la dispoziţie, din partea hotelului, un Mercedes-Benz, pe toată perioada şederii. Preţul plăcerii: 9.000 de dolari pe noapte.