Cele mai frumoase pisici din România: Felinele de la expoziţia „Sofisticat” GALERIE FOTO

Cele mai frumoase pisici de rasă din România se întrec în acest weekend la Sala Palatului, în cadrul expoziţiei Sofisticat. Alături de ele sunt prezente şi pisicuţe superbe care îşi caută stăpân.

06 apr. 2013, 16:03

La expoziţie puteţi vedea în acest weekend, între orele 10-17, pisici din rasele British Shorthair, Don Sphynx, Sphynx, Singapura, Persană, Exotic Shorthair, Norvegiană de Pădure, Main Coon, Devon Rex şi Bengaleză. Cele mai multe dintre pisicuţe stau cuminţi, în căsuţele lor, şi aşteaptă să fie admirate sau chiar mângâiate. Câţiva pui mai nebuni atrag atenţia vizitatorilor cu joaca lor continuă. O parte dintre aceste pisicuţe au şi pui, aşa că dacă doriţi un animăluţ de rasă, puteţi să vă adresaţi direct crescătorilor.

Dacă vizitaţi expoziţia puteţi să cumpăraţi şi câteva cadouri pentru animăluţele de acasă – mâncare, jucării sau hăinuţe. Mai mult, doritorii pot face donaţii sau cumpăra obiecte hand-made (donate de diverşi creatori din ţară) ori Sacoşa de pânză de la Camera cu Pisici, ilustrată de unul dintre cei mai în vogă graficieni ai momentului, George Roşu. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă.

De asemenea, puteţi adopta una din superbele pisicuţe aduse de asociaţii: sunt frumoase, bine hrănite şi tare prietenoase! Sunt prezente o parte dintre pisicile aflate în grija proiectului de voluntariat Camera cu Pisici, acestea fiind deparazitate, vaccinate, iar dacă au vârsta potrivită sunt deja sterilizate.

Alături de Camera cu pisici, sunt prezente cu pisicuţe spre adopţie şi asociaţiile Free Pets, Red Panda, Robi şi Gia.