Cele mai frumoase jucătoare de la US Open. În topuri se află şi două românce GALERIE FOTO

La startul ediţiei 2012 a US Open au fost prezente 230 de jucătoare de tenis, însă doar 128 au ajuns pe tabloul principal. COED Magazine le-a căutat pe cele mai frumoase sportive, iar între acestea au găsit-o şi pe Simona Halep, în timp ce în topul frumuseţii revistei Maxim figurează Sorana Cîrstea.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 10:02

128 de jucătoare de tenis s-au aflat luni pe tabloul principal al US Open, la deschiderea celei de-a 131-a ediţii a Internaţionalelor SUA de la Flushing Meadow, asta după ce alte 112 au fost nevoite să plece acasă, după faza calificărilor.

Jurnaliştii de la COED Magazine le-au trecut în revistă pe toate aceste 230 de sportive şi au făcut o galerie a celor mai frumoase prezenţe feminine de la US Open, între acestea figurând şi compatrioata noastră Simona Halep, care a învins-o pe în runda inaugurală pe jucătoarea cehă Iveta Benesova.

Într-un alt top al frumuseţii, al revistei Maxim, alături de Maria Şarapova şi Ana Ivanovic figurează şi Sorana Cîrstea, care a produs una dintre surprizele primului tur la US Open, învingând o altă frumuseţe, pe nemţoaica Sabine Lisicki, a 16-a favorită a întrecerii.