Cele mai ciudate întrebuinţări ale mobilului: Folosit ca vibrator sau ca aparat pentru hrănit peştii

Telefonul mobil a devenit în zilele noastre un obiect absolut indispensabil pentru omenire. Aceste aparate au fost create iniţial doar pentru a înlocui telefonul fix, însă imaginaţia oamenilor a dus la o serie de întrebuinţări ale acestora care mai de care mai ciudate.

01 ian. 2013, 12:27
Cele mai ciudate întrebuinţări ale mobilului: Folosit ca vibrator sau ca aparat pentru hrănit peştii

Telefonul mobil folosit pentru a fierbe ouă

Vladimir Lagovski şi Andrei Moiseynko, de la publicaţia Komsomolskaya Pravda din Moscova au creat o reţea de microunde (pe care se bazează comunicarea gsm) cu ajutorul a două celulare. Cei doi au amplasat oul crud între telefoanele puse faţă în faţă. Experimentul s-a încheiat cu succes, astfel că, după 65 de minute, albuşul oului a început să se fiarbă, scrie cancan.ro.

Concurs de aruncat telefonul mobil

Campionatul mondial de aruncare a telefonului mobil are loc în localitatea finlandeză Savonlina, la competiţie participanţii având de trecut trei probe: distanţă, stil de aruncare şi juniori, la toate fiind luată în calcul inclusiv prestaţia artistică a acestora. Concurenţii vin pregătiţi cu telefoane mobile ieşite din uz, dar pot folosi şi telefoanele puse la dispoziţie de către organizatori.

La ediţia din 2012, cel mai bun aruncător a fost declarat un finalndez care şi-a aruncat telefonul mobil la o distanţă de peste 100 de metri depărtare, fiind recompensat cu marele premiu care constă într-un telefon mobil de ultimă generaţie.

Telefonul mobil folosit pe post de vibrator

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 20 de ani, a folosit funcţia de vibraţii a telefonului mobil în scopuri de autosatisfacere sexuală. Din cauza faptului că aparatul a intrat în contact cu lichide, acesta s-a stricat, iar femeia l-a dus la magazin pentru a cere banii înapoi. După ce a depus cererea pentru a fi despăgubită, tânăra a recunoscut că şi-a folosit telefonul mobil pe post de vibrator.

Telefonul mobil folosit pe post de aparat pentru hrănit peştii

Sistemul ingenios a fost realizat de un student roman. Tânărul a folosit un telefon mobil mai vechi cu vibraţii, un şurub, o piuliţă, două şaibe şi un carton cu care a învelit toate componentele. Sistemul funcţiona atunci când telefonul primea un apel, vibra şi trimitea hrana în acvariul peştilor.