CELE MAI BIZARE ceremonii de nuntă: Miri atârnaţi de copac în cârlige sau agăţaţi pe clădire FOTO

Dacă doriţi o nuntă autentică care să rămână în memoria tuturor, găsiţi mai jos câteva idei originale de a vă jura iubire veşnică.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 11:58

Nunta suspendată

Această nuntă a avut loc în anul 2007 în New Orleans. Cei doi au stat pe tot parcursul ceremoniei suspendaţi de un copac cu ajutorul unor cârlige prinse pe sub piele.

Nunta în magazin

Visul acestei femei a fost să se căsătorească într-un magazin de pantofi din Michigan în timpul zilei, fără ca magazinul să fie închis.

Nunta fără gravitaţie

Cuplul format din Erin Finnegan şi Noah Fulmor au ales să-şi oficializeze ceremonia de căsătorie într-un avion proiectat special pentru astfel de experienţe, deasupra golfului Mexic. Aceştia au întâmpinat dificultăţi cand au trebuit să se sărute sau să-şi pună inelele pe deget.

 

Nunta subacvatică

260 de scafandri au făcut posibilă aceasta nuntă subacvatică care a avut loc în 2010 în insula Elba din Italia.

Nunta escaladată

Aceşti doi tineri căsătoriţi au ales să-şi spună jurămintele escaladând o clădire din China. Cei doi curăţă în viaţa de zi cu zi geamurile exterioare ale clădirilor înalte, aşadar sunt obişnuiţi la înălţime.

Nunta pe patine cu rotile

Liz şi Dave sunt doi tineri care au dorit să iasă din tipar şi s-au căsătorit încălţaţi cu patine cu rotile, invitîndu-i şi pe cei care le-au fost alaături să-şi pună patine.

Nunta glaciară

Aceşti doi tineri au spus „Da” în Alaska pe un gheţar la temperaturi foarte scăzute.

Nunta în balonul cu aer cald

După ce un tânăr cuplu din California a venit cu ideea să se căsătorească într-un balon cu aer, proprietarul balonului a demarat o adevărată afacere din asta, tot mai mulţi tineri exprimându-şi dorinţa de a spune „Da” la câţiva metri deasupra pământului.

Nunta în ploaie

Ce poate fi mai romantic decât o nuntă în ploaie? Se spune că nunta în ploaie aduce noroc în căsnicie. Aşadar, Hernelie Ruazol şi Ram Campo din Manila, capitala Filipinelor, s-au rugat să plouă în ziua nunţii lor pentru a-şi jura iubire veşnică sub o umbrelă.

Nunta în stil Batman

Acest tip de ceremonie îi poate face pe tinerii căsătoriţi să se simtă supereroi în ziua nunţii lor.