Cel mai URÂT COŞMAR al ei a devenit REALITATE. Ce a găsit o FEMEIE în vasul de TOALETĂ VIDEO

Unei femei din Marea Britanie îi este frică să mai meargă la baie, după ce a găsit în vasul de toaletă un şobolan viu. Mai mult, ea a reuşit să îl filmeze cu ajutorul telefonului mobil.

11 iun. 2013, 12:12

Margaret, o femei de 59 de ani şi soţul acesteia, Keith Woods, de 67 de ani, se tem să mai folosească toaleta după ce au descoperit un şobolan viu care înota nestingherit în apă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un şobolan gigantic, de peste un metru lungime, omorât de un bătrân din Anglia FOTO

 „Am vrut să mă duc la toaletă şi am auzit zgomote. Am sărit şi de data asta am promis că mă uit. Am tras apa şi am păzit vasul, lăsând lumina aprinsă. I-am văzut capul urât. În martie le-am dat autorităţilor termen de două săptămâni să rezolve problema. Auzim mereu zgomote şi ţinem mereu capacul lăsat. Ne este frică să folosim closetul„, a declarat femeia înspăimântată.

Citeşte şi Şocant: A stat pe toaletă timp de 2 ani şi jumătate

Incidentul a avut loc în Londra, cuplul reuşind să surprindă hidosul animal cu ajutorul telefonului mobil. În prezent, înainte de orice folosire a closetului, ei obişnuiesc să tragă apa şi să deschidă robinetele, pentru a umple canalizarea cu apă. Mai mult, ei au dat un nume rozătoarei, Roland, şi au chemat autorităţile pentru a rezolva problema. Cu toate acestea, căutarea şobolanului nu a avut succes, acesta putând reveni în orice moment.