Cel mai simplu mod de a face o femeie fericită

Comunicare, afecţiune, pasiune, înţelegere – iată doar câteva cuvinte care definesc un cuplu fericit. Toate bune şi frumoase, dar niciunul dintre acestea nu ne spune ce trebuie să facă exact un bărbat pentru a-şi face iubita sau soţia cu adevărat mai împlinită!

04 iul. 2013, 07:37
Cel mai simplu mod de a face o femeie fericită

Numărul de ore petrecut împreună în cuplu, calitatea acestor momente, disputele în relaţie, presiunea financiară şi cea familială sunt doar câţiva dintre factorii care pot ridică sau coborî o fericirea în cuplu. Pentru mulţi, aceasta este doar o iluzie, cuantificarea fericirii constând, deseori, în timpul petrecut împreună fără certuri, decât în momentele de bucurie în doi.

Însă, în ce constă de fapt fericirea? Ei bine, de la psihoterapeut, la cercetători în antropologie şi sociologie, dar la fiecare în parte dintre noi, răspunsul general şi real este următorul: fericirea constă în lucruri mici. Nu poţi să pretinzi că iubita să fie veselă doar pentru că ai reuşit să organizezi o vacanţă în doi de o săptămână, dar în restul timpului, eventual tot anul, relaţia să fie tensionată şi cu momente dese de certuri.

Continuarea pe Lyla.ro