Cel mai scund bărbat şi cea mai scundă femeie din lume s-au întâlnit pentru prima dată FOTO

Chandra Bahadur Dangi, cel mai scund bărbat din lume, şi Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, s-au întâlnit pentru prima oară pentru a sărbători organizaţia care i-a făcut faimoşi.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 09:47
Cel mai scund bărbat şi cea mai scundă femeie din lume s-au întâlnit pentru prima dată FOTO

Tânăra de 17 ani din India şi nepalezul de 72 de ani au devenit celebri în întreaga lumea iarna trecută, după ce au primit titlurile de la Cartea Recordurilor.

Chandra şi Jyoti fac parte din generaţii diferite, însă s-au înţeles de minune, au glumit şi au râs, la lansarea noii cărţi „Guiness World Records 2013”, în timp ce pozau în costume tradiţionale din ţările lor.

Adolescenta din Nagpur, din centrul Indiei, are o formă de nanism denumită achondroplazie, ceea ce înseamnă că va avea 0.82cm înălţime pentru tot restul vieţii sale. Micuţa fată are vise mari în lumea show-bizului şi a jucat deja în câteva filme de la Bollywood.

Chandra are 0.54cm înălţime şi s-a născut într-un micuţ sat din Nepal, Rhimkola. Toată viaţa a stat în satul nepalez, până de curând, când a fost măsurat la Kathmandu de reprezentaţii Cărţii Recordurilor.