Cel mai mic căţel din lume, Beyonce, a intrat în Cartea Recordurilor VIDEO

Un căţel extrem de mic, denumit Beyonce, a reuşit să supravieţuiască miraculos după naştere. La o zi, animăluţul putea sta într-o lingură, iar acum, la două săptămâni, cântăreşte 113 grame şi este câte un iPhone, stabilind un nou record pentru cel mai mic căţel din lume, potrivit World Records Academy.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 08:10
Cel mai mic căţel din lume, Beyonce, a intrat în Cartea Recordurilor VIDEO

Potrivit lui Beth DeCaprio, directorul Fundaţiei Grace, care are grijă de Beyonce, spune că micuţa a reuşit să păcălească moartea de patru ori.

A fost pe cale să fie ucisă în timp ce era în burtica mămicii, când hinghierii au programat-o pentru avort. Sarcina căţeluşei era, însă, prea înaintată, aşa că animalul a fost programat pentru eutanasie. Fundaţia Grace a intervenit şi a salvat căţeluşa.

După cinci zile, pe 8 martie, Casey a născut puiuţii. Beyonce a ieşit ultima dintre cei cinci pui, nu respira şi nu avea puls. Veterinarul a reuşit, însă, să o resusciteze. În primele minute ale vieţii sale a avut nevoie de respiraţie gură la gură şi compresiuni pe piept.

Acum, Beyonce este puţin mai mare şi mai puternică şi a fost denumită după celebra cântăreaţă întrucât aceasta avea un cântec intitulat „Survivor” (Supravieţuitor).