Cel mai mare mall din sudul ţării, inaugurat la Ploieşti: Are patinoar şi 12 săli de cinematograf

Cel mai mare mall din zona de sud a României, Ploieşti Shopping City găzduieşte peste o sută de magazine, fast food-uri şi cafenele, având, totodată, cel mai mare cinematograf din afara Capitalei. În plus, pe timp de iarnă mall-ul va avea şi patinoar.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 08:28
Cel mai mare mall din sudul ţării, inaugurat la Ploieşti: Are patinoar şi 12 săli de cinematograf

Ploieşti Shopping City, cel mai mare mall din regiunea de sud a României, este o investiţie dezvoltată de New Europe Property Investments (NEPI), grup de firme care investeşte în centre comerciale, clădiri de birouri şi proprietăţi industriale, împreună cu Carrefour Property România-divizia imobiliară a grupului Carrefour.

Noul centru comercial se întinde pe 55000 de metri pătraţi, include peste o sută de magazine, restaurante, fast food-uri şi cafenele, precum şi locuri de joacă pentru copii.

Mall-ul din Ploieşti are o terasă exterioară care, pe timp de iarnă, va fi transformată în patinoar în aer liber, cu o suprafaţă de aproximativ 450 de metri pătraţi.

Din luna decembrie, în cadrul Ploieşti Shopping City, va fi deschis şi cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, care va avea 12 săli de proiecţie.

Ploieşti Shopping City a fost construit în jurul supermarket-ului Carrefour, existent deja la marginea Ploieştiului, la ieşirea din oraş către Braşov.

Anul viitor, la Ploieşti va fi inaugurat un nou mall, investiţie a AFI Europe, dezvoltatorul mall-ului AFI Palace Cotroceni. Mall-ul AFI din Ploieşti se construieşte pe terenul pe care, timp de zece ani, a funcţionat fabrica Flacăra, care producea maşini de tocat, teren situat în apropierea cartierului Bereasca, la ieşire din Ploieşti către Buzău.