Marius Moga: De Crăciun îmi doresc INSPIRAŢIE

Fie că sunt oameni obişnuiţi sau vedete, Crăciunul este o perioadă specială pentru toţi. RTV.NET a aflat că Marius Moga este un familist convins, iar sărbătorile de iarnă urmează să le petreacă alături de familia sa.

23 dec. 2012, 10:32
Marius Moga: De Crăciun îmi doresc INSPIRAŢIE

Pentru Marius Moga, Crăciunul este perioada anului în care uită de faptul că este o vedetă şi stă alături de familie oriunde este aceasta. Compozitorul a declarat pentru ROMÂNIATV.NET că nu şi-a făcut planuri pentru Crăciun, locul nu contează, familia fiind cea mai importantă. „O să imi petrec sărbătorile în familie, oriunde este familia”, a spus Moga. 

Potrivit vedetei, cele mai frumoase amintiri sunt cele de când era copil: „Cele mai frumoase Crăciunuri sunt de când eram foarte mic. Atunci ţi le aduci aminte, când încă te bucurai de cadourile pe care le primeai şi ţi se păreau „wow”

Mâncarea este unul din cele mai importante aspecte ale sărbătorilor pentru majoritatea românilor, iar Marius Moga nu se lasă mai prejos. El degustă cu plăcere „toate mâncărurile preferate ale tuturor românilor”, însă de abia aşteaptă să mănânce sarmale.

Anul acesta nu vrea un cadou special, mulţumindu-se cu „să fie ce o fi”. Cu toate acestea, există un singur lucru pe care artistul şi-l doreşte cu ardoare, şi acela este inspiraţie: „Inspiraţie este tot ce imi doresc”.

Citeşte şi Dorinţa lui Dan Bittman de Crăciun

Cel mai frumos Crăciun. Cătălin Botezatu: „Mor după şorici”