Cel mai DRĂGUŢ CUPLU: Timp de 35 de ani s-au îmbrăcat la fel GALERIE FOTO

Nancy şi Donald Featherstone sunt împreună de 35 de ani şi tot de atâta timp poartă haine la fel. Totul a pornit de la vestimentaţia sobră pe care bărbatul o purta înainte ca cei doi să se căsătorească.

03 iun. 2013, 10:40
Cel mai DRĂGUŢ CUPLU: Timp de 35 de ani s-au îmbrăcat la fel GALERIE FOTO

„Când l-am cunoscut pe Donald se îmbrăca doar la costum. Pentru a-l scăpa de acest chin, mai ales în timpul zilelor fierbinţi de vară, i-am cusut o cămaşă cu mânecă scurtă pe care ştiam că o va purta, pentru a nu-mi răni sentimentele. După ce i-am făcut cămaşa, m-am gândit să-mi fac şi eu una la fel pentru a ne asorta”, a declarat Nancy, care a explicat că de acolo a început povestea hainelor similare care ţine de 35 de ani.

La început, cei doi soţi se asortau doar în weekend, însă, la scurt timp, au început să se îmbrace la fel de fiecare dată când ieşeau din casă.

Citeşte şi Un cuplu american a zburat în cealaltă parte a lumii din cauza unei erori a companiei aeriene

Când au nevoie de haine noi, cei doi cumpără un material cu un imprimeu care le place amândorura şi pe urmă Nancy le coase.

Culoarea preferată a celor doi este rozul flamingo, mai ales că Donald este inventatorul acestor păsări de plastic pentru grădină.

Citeşte şi INEDIT: Ce obligaţii ABSOLUT HILARE şi-a impus un cuplu din România pentru a rămâne împreună

„Avem personalităţi puternice fiecare, iar faptul că purtăm haine la fel nu ne afectează în niciun fel. În schimb, când mă îmbrac la fel ca Donald mă simt mai apropiată de el. Ne asortăm de atâta timp încât mi s-ar putea nefiresc să nu o mai facem”, a mai povestit Nancy pentru cotidianul Guardian.

În plus, atunci când soţul ei este plecat în deplasări, Nancy îi spune cu ce vestimentaţie să se îmbrace în fiecare zi, pentru ca cei doi să fie asortaţi, chiar şi când nu se află unul lângă celălalt.