Cel mai bun moment pentru a face sex

Ştiaţi că există o perioadă a lunii în care dimensiunile clitorisului se măresc cu 20%, devenind şi mai sensibil la atingere? Acestă perioada este considerată cea mai potrivită pentru a face sex, căci plăcerea va fi exponenţial mai mare.

RomaniaTV.net
12 mart. 2013, 07:28
Cel mai bun moment pentru a face sex

Un grup de cercetatori italieni de la Universitatea din Bologna au efectuat un studiu, publicat in revista de specialitate The Journal of Sexual Medicine, care arata ca in jurul celei de 14-a zi a ciclului menstrual clitorisul se mareste cu pana la 20%, devenind astfel foarte receptiv la orice atingere.

Cercetatorii italieni au studiat 24 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, folosind un echipament special cu ultrasunet, pentru a lua masuratori exacte ale clitorisului in fiecare din cele 28 de zile ale ciclului menstrual.

Ei au constatat ca in a 14-a zi a ciclului, clitorisul femeii se umfla, marindu-si dimensiunea cu 15-20%. Mai mult de atat, artera clitoridiana se largeste, motiv pentru care sangele circula cu o mai mare usurinta irigand mai bine zona atat de sensibila la atingere.

Care sunt tendintele romantice si sexuale ale lui 2013

Toate aceste motive fac ca placerea sexuala sa fie cu mult mai mare in aceasta perioada a lunii.

Citeşte mai multe despre cel mai bun moment pentru a face sex pe Lyla.ro.