Cel mai amuzant raport al POLIŢIEI SUEDEZE: Cinci elani beţi se arată ameninţători faţă de un rezident

Poliţia suedeză dintr-o liniştită localitate din regiunea Stockholm a anunţat miercuri că a fost nevoită să intervină, pentru a goni un grup gata să intre în conflict cu un locuitor paşnic. Grupul era format din elani beţi de la merele fermentate pe care le consumaseră.

28 aug. 2013, 20:52
Cel mai amuzant raport al POLIŢIEI SUEDEZE: Cinci elani beţi se arată ameninţători faţă de un rezident

Incidentul s-a înregistrat marţi seara, pe o stradă ce şerpuieşte prin mijlocul pădurii în insula Ingaro.

Citeşte şi Cel mai ghinionist şofer? A încercat să evite un elan şi a lovit un urs

Cinci elani beţi se arată ameninţători faţă de un rezident care nu se poate întoarce acasă. Elanii stau pe loc şi mănâncă mere fermentate. Poliţia care se deplasează la faţa locului pentru a vedea elanii constată că aceştia din urmă au fost preveniţi de sosirea poliţiei şi au avut prezenţa de spirit să părăsească locul”, a scris un poliţist, cu umor, într-un raport al poliţiei din localitatea Varmdo, la circa 20 de kilometri est de capitala suedeză.

Citeşte şi Moment emoţionant: Un pui de elan eliberat din sârma ghimpată fuge la mama lui VIDEO

Forţele de ordine îl sfătuiesc pe proprietar să se „debaraseze de toate fructele căzute la pământ. Elanii ar putea căuta beţia în altă parte„. Elanii care se îmbată de la mere la sfârşitul verii şi toamna se pot dovedi agresivi, de aceea este recomandat să se ia distanţă faţă de aceştia.