Ceauşescu, batjocorit după moarte. Au vrut să-i vadă organele genitale VIDEO

Cadavrul lui Nicolae Ceuşescu a fost batjocorit după moarte, scriu jurnaliştii de la Adevărul. Oamenii lui Gelu Voican Voiculescu l-au dezbrăcat, la morgă, pe fostul dictator pentru a-i vedea organele genitale.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 06:43
Ceauşescu, batjocorit după moarte. Au vrut să-i vadă organele genitale VIDEO

Nicolae Vasilescu, angajat la morga Spitalului Militar Centrala i-a povestit istoricului Viorel Domenico cum a fost batjocorit cadavrul fostului dictator. Vasilescu a primit cadavrele Ceauşeştilor la o zi după execuţie. Le-a păstrat în frigidere până în 30 decembrie, când Gelu Voican Voiculescu a luat cadavrele şi le-a dus la Cimitirul Ghencea, pentru înmormântare. Atunci, oamenii care îl însoţeau pe Voican Voiculescu au cerut ca trupul fostului dictator să fie dezbrăcat. Aceştia doreau să vadă organele genitale ale lui Ceauşescu.

„Unuia din suita lui Gelu Voican Voiculescu, mi se pare că celui care filma , i-a venit ideea ca lui Nicolae Ceauşescu să i se dea jos pantalonii «să vedem şi noi cu ce a regulat ăsta un popor întreg timp de 25 de ani». Fata aia cu care Gelu Voican a făcut Revoluţia, Cerasela Bârjac, a exclamat uimită: «Vai, ce mâţă are tovarăşul!»”, povesteşte Nicolae Vasilescu.

Contactată de „Adevărul”, Cerasela Bârjac a confirmat toată povestea.