Ceartă în direct la România TV. Mitrea: „Omule, eşti nebun?” Becali: „Măi, Mitreo, nu fi obraznic!”

Candidatul PNL în colegiul 25 din Bucureşti, George Becali, a avut o dispută virulentă cu senatorul Miron Mitrea, în cadrul emisiunii "România în 60 de minute", generată de procedurile prevăzute în Constituţie pentru reţinerea parlamentarilor de către organele de urmărire penală. Discuţia a degenerat, Becali acuzându-l pe Mitrea că nu i-ar fi dat banii pe un teren şi a culminat cu apelativul "Dobitocule!", înainte de a fi scos din emisie.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 16:17
Ceartă în direct la România TV. Mitrea: „Omule, eşti nebun?” Becali: „Măi, Mitreo, nu fi obraznic!”

Cum în studiourile România TV se discuta despre modul în care au acţionat procurorii în cazul reţinerii deputatul PDL Alin Trăşculescu, Gigi Becali a intrat pe telefon pentru a-şi exprima punctul de vedere referitor la semnificaţia textului constituţional, prima sa ţintă fiind preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu. „Mă intrigă când tot văd la televizor că se dau toţi deştepţi, îl ironizează pe Becali, dar nu l-a contrazis nimeni pe Pavelescu când a zis o tâmpienie”, a spus Becali.

Spusele lui au provocat reacţia imediată a ţărănistului. „Abţineţi-vă de la asemenea apelative, nu vă permit. V-am fost şi avocat”, a replicat ţărănistul

Mitrea a început să se enerveze când Becali a intervenit peste el. „Vă rog să staţi liniştit când vorbesc eu. Ajunge cu ţipetele astea. Vă rog să ţipaţi la PNL”, a spus Mitrea vădit enervat de întrerupere. Atunci Becali a răbufnit. „Vezi că şi tu ai să-mi dai 30.000 de dolari pentru 1000 de metri pătraţi, dar te-am lăsat atunci că aveai anchetă penală şi mi-era milă de tine!”, a spus liberalul spre uluiala lui Mitrea. „Despre ce vorbeşti, omule, eşti nebun? Doamne, e dus cu capul ăsta”, a constatat pesedistul.

Becali a ţinut-o în continuare cu datoria: „Măi, Mitreo, nu fi obraznic! Ce, crezi că am uitat?” „Nu înţeleg de ce eşti aşa nervos. S-a întâmplat ceva cu tine, ai avut o zi proastă”, l-a întrebat preocupat senatorul PSD, însă replica a fost departe de a fi la fel de împăciuitoare. „Am avut o zi proastă pentru că eşti tu dobitoc şi prost”, a mai apucat să urle Becali, înainte de a-i fi tăiat telefonul.