Ceartă la TV: TATOIU: Mitocănia dvs e din ce în ce mai abjectă. CIUVICĂ: Abject e băsismul dvs!

Război în direct între Mugur Ciuvică şi Monica Tatoiu. Cei doi s-au contrat în permanenţă în emisiunea NewsDesk, de la România TV. Deranjată de modul în care i se adresa analistul, Monica Tatoiu a decis să părăsească studioul. 

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 06:28
Ceartă la TV: TATOIU: Mitocănia dvs e din ce în ce mai abjectă. CIUVICĂ: Abject e băsismul dvs!

Pe tot parcursul emisiunii, Monica Tatoiu şi Mugur Ciuvică s-au acuzat reciproc de partizanat politic.

„Doamna Tatoiu, ştiu că dvs bateţi câmpii, dar eu nu apăr pe nimeni, eu spre deosebire de dvs nu îl apăr pe Băsescu”, a atacat Ciuvică.

„Dvs. ştiţi exact ca şi comisarii comunişti, eşti băsistă, eşti tâmpită, eşti aşa, eşti pe dincolo”, a replicat Tatoiu. 

Monica Tatoiu l-a acuzat pe analistul Mugur Ciuvică de faptul că este plătit pentru a spune lucruri denigratoare la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL-ului.

„Pe mine nu mă plăteşte nimeni. Eu stau şi mă gândesc cine sunt sponsorii institutului de unde vă luaţi dvs. banii”, a spus Tatoiu.  

„Banii mei sunt banii pentru care eu plătesc impozit şi nu e nu e treaba dvs. de unde îmi iau eu banii”, a răspuns Ciuvică. 

Supărată pe modul în care Mugur Ciuvică i s-a dresat, Monica Tatoiu a ales să părăsească emisiunea. 

„Agresivitatea, mitocănia şi modul în care încercaţi să transmiteţi acelaşi lucru într-un mod din ce în ce mai abject….”, a acuzat Tatoiu.

„Ce e abject? Abject e băsismul dvs”, a intervenit Ciuvică.

Tatoiu: „Dacă încă o dată mai vorbiţi aşa, mă scol şi am plecat pentru că nu pot să stau în acest spaţiu cu un individ…”. Ciuvică: „Mie mi-ar face plăcere să plecaţi, vă spun sincer”.