Cea mai SINISTRĂ cerere în căsătorie. Şi-a înscenat moartea pentru a-i cere mâna iubitei

Un tânăr din Rusia a vrut să facă de neuitat momentul în care şi-a cerut iubit a de soţie. Şi a reuşit, fără doar şi poate.

RomaniaTV.net
05 sept. 2012, 09:06

Alexei Bikov, în vârstă de 30 de ani, a angajat un regizor, cascadori, stilişti şi chiar un scenarist pentru a pune la cale o scenetă în care punctul culminant urma să fie cererea în căsătorie a iubitei sale. Odată puse la punct toate aceste detalii, Alexei i-a dat întâlnire iubitei sale Irena, numai că atunci când tânăra a ajuns la locul stabilit în faţa ochilor a văzut o scenă sângeroasă, cu maşini zdrobite, ambulanţe, fum şi cadavre. Printre corpurile care zăceau întinse pe şosea l-a văzut şi pe iubitul ei, iar unul dintre paramedici i-a spus că acesta era mort. Tânăra a izbucnit atunci într-un plâns necontrolat, iar după puţin timp bărbatul care se presupune că era mort a sărit în picioare şi a întrebat-o dacă vrea să fie soţia lui.

„Am fost foarte aproape de a-l ucide, de-adevăratelea de data asta”, a povestit apoi Irena, care după ce s-a calmat şi a înţeles scopul „glumei” a spus da.

„Am vrut să o fac să realizeze cât de goală şi de fără sens ar fi viaţa ei fără mine. Cred că a mers, dar promit că este ultima oară când fac aşa ceva”, a spus ulterior Alexei.

CITEŞTE ŞI:

O cerere în căsătorie în balon s-a încheiat în stare de şoc, între firele de electricitate

A cerut-o în căsătorie cu muzică şi dans în plină stradă, alături de 300 de prieteni VIDEO