Cea mai scârboasă cofetărie din lume: Tort de cadavru, tartă cu vomă sau cocteil în mână păroasă

Când ficţiunea devine realitate, imaginaţia depăşeşte limitele. Aşa s-a întâmplat şi la lansarea unui DVD cu un film de groază, când personje şi scene horror din producţia cinematografică au ajuns pe masa de petrecere a celor invitaţi la lansare.

RomaniaTV.net
18 ian. 2013, 21:38

Oferta respingătoare a unei cofetării londoneze în materie de dulciuri special pregătite pentru lansarea unui film de groază, „The Helpers”, poate face chiar şi cel mai puternic stomac să se întoarcă pe dos.

Tort de cadavru decapitat, tarte cu vomă, coctail în braţ uman păros, plăcintă cu stomac de femeie sau mână de mort în funie de ciocolată sunt doar câteva dintre scârboasele oferte din meniul pregătit oaspeţilor la lansarea filmului de groază, de către maeştrii cofetari londonezi, scrie Daily Mail

„Creierul din spatele acestui disign de dulciuri horror este Emma Thomas alias „Miss Cakehead, director de creaţie freelance”, aşa cum se recomandă Emma Thomas, cea care a  creat şi „măcelăria umană” care prezenta carne „stilizată” pe părţi ale corpului uman.