Cea mai prolifică mamă surogat îşi dă „demisia”. A renunţat până acum la 13 copii

La 46 de ani, Carole este cea mai prolifică mamă surogat din lume - un titlu care i-a câștigat admirația lumii. Dar acum aceasta spune că vrea să renunţe la "meserie". A născut până acum 13 copii pe care i-a dat altor familii.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 12:26
Cea mai prolifică mamă surogat îşi dă „demisia”. A renunţat până acum la 13 copii

Într-una dintre ocazii, ea a fost prinsă într-o controversă când a dezvăluit faptul că fiul pe l-a dat unui cuplu nu a fost rezultatul înseminării artificiale cu sperma tatălui lui, cum a fost planificat, şi a fost de fapt rezultatul unei sarcini naturale – accidentale – a ei, cu partenerul ei Paul.

Cu toate acestea, ea a dat copilul cuplului. Era al nouălea copil din cei 12 pe care i-a născut până acum pentru alte cupluri.

În luna aprilie, dacă totul merge bine, Carole va da naştere la cel de-al 13-lea copil surogat, după care, insistă ea, se va retrage.

„Trebuie să mă opresc din cauza vârstei mele, dar eu nu-mi doresc asta. Unii oameni mă întreabă cum pot renunţa la un copil care este biologic al meu, dar eu niciodată nu aș fi fost de acord dacă nu aș fi fost sigură că cei pe care i-am ajutat vor fi părinţi extraordinari”, potrivit DailyMail.

În timp ce plata pentru că o mamă surogat este ilegală, mamelor surogat le sunt decontate de către cuplurile în cauză „cheltuielile” de sarcină până la 10.000 de lire.

„Eu nu văd copiii ca pe copiii mei. Îmi iubesc necondiționat propriile mele două fiice şi este incomparabil. Legătura a fost stabilită când am început alăptez și să am grija de ei, nu în timp ce am fost însarcinată”, a explicat Carole.