Cea mai norocoasă femeie. Mai avea doar 18 luni de trăit, însă după 3 ani tumoarea i-a dispărut

Lisa Russel, o femeie de 37 de ani din Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în formă terminală. Medicii au anunţat-o că nu va mai trăi mai mult de 18 luni. După ce a primit tragica veste, Lisa a decis să-şi petreacă ultimele vacanţe alături de cele două fiice ale sale şi alături de iubitul ei.

09 ian. 2013, 09:47

Toate planurile Lisei s-au năruit în anul 2009, atunci când medicii i-au spus că are cancer şi că nu va mai trăi mai mult de 18 luni. Mamă a două fiice, de 13 ani şi 8 ani, Lisa a decis să îşi cheltuiască toate economiile şi să petreacă timp preţios alături de fetele sale, de care cele două minore să îşi aducă aminte cu drag, potrivit dailymail.co.uk.

Astfel, înainte de a pleca în vacanţele mult visate, Lisa s-a căsătorit cu iubitul ei Anthony. Prima destinaţie a fost în Lanzarote. Apoi, au decis să plece într-o altă vacanță, de data aceasta în Bulgaria. Câteva luni mai tarziu, cei patru au plecat într-o vacanță de cinci stele, în Turcia. „Când ești pe moarte, banii nu te mai interesează. Tot ce îți dorești este să petreci cât mai mult timp alături de cei dragi. A fost o vacanță de vis”, a povestit Lisa.

Cele 18 luni au trecut şi Lisa se bucura în continuare de viaţa ei alături de fiice şi soţ. În 2012, la trei ani de la diagnosticare, Lisa a mers să-și facă un control de rutină, însă medicii au şocat-o cu vestea pe care i-au dat-o. Tumoarea la plâmâni se micșorase.

„Nici mie și nici medicilor nu ne venea să credem. Toată lumea de la spital era uimită. Nu-mi venea să cred cât de norocoasă sunt. De altfel, în afară perioadei în care am făcut chimioterapie, nu am avut niciun moment în care să mă simt rău”, a mai spus Lisa.