Cea mai înaltă adolescentă din lume are un prieten pe jumătate cât ea FOTO&VIDEO

Elisany da Cruz Silva, in varstă de 17 ani, este cea mai inaltă adolescentă din lume, având 2.06 metri. Prietenul ei, Francinaldo, fie trebuie să se urce pe ceva ca să o sărute, fie să se aplece ea către el.

23 dec. 2012, 11:22

Pe lângă Elisany da Cruz Silva, adolescenta cea mai înaltă din lume care are, la 17 ani, o înălţime de 2,06 de metri, prietenul ei Francinaldo da Silva Carvalho, în vârsă de 22 de ani, pare o piticanie, el având o înlţime de numai 1,52 de metri.

Brazilianca Elisany, aspirantă la o carieră de manechin, are o tumoră pe glanda pituitară, responsabilă cu procesul de creştere. Ea suferă de o formă de gigantism, care a făcut-o să crească rapid, cu câte 15 centimetri pe an faţă de ceilalţi şapte fraţi ai ei, după vârsta de 11 ani.

Medicii au operat-o anul trecut şi i-au îndepărtat tumoarea. După operaţie, înălţimea fetei s-a redus doar cu un centimetru, scrie The Sun.

Din cauza acestei anomalii, Elisany are dureri mari de articulaţii şi de picioare. Gigantismul i-a adus necazuri şi la şcoală, unde colegii făceau glume pe seama ei, mai ales că ea nu încăpea nici măcar în autobuzul şcolii. S-a văzut nevoită să abandoneze studiile, dar aspiră la o carieră în modelling.

Singurul lucru bun din viaţa ei este Francinaldo, care ţine la ea şi o place aşa cum e ea. Şi Elisany ţine la el. „M-a atras la el cel mai mult personalitatea lui, cum se comportă cu ceilalţi oameni şi cum se comportă cu mine. Singurul lucru care ne afectează cu adevărat, este atunci când ne ţinem de mână, pentru că el pare, pe lângă mine, un frate mai mic sau chiar un copil”, a dezvăluit Elisany.

În ce-l priveşte pe prietenul ei, când este întrebat de răutăcioşi sau curioşi cum face ca să o sărute pe Elisany, el le răspunde simplu: „Există o modalitate de a face orice”.