Cea mai ghinionistă câştigătoare la loto. A ghicit toate numerele, dar nu primeşte niciun ban

Britanica Louise Whitby a jucat săptămână de săptămână la loto, cu colegii săi, însă înaintea ultimei extrageri ea a lipsit, fiind bolnavă. Acum, colegii au exclus-o de la împărţirea premiului de 33 milioane euro.

14 iul. 2013, 11:41

6, 18, 31, 38, 49, 4 şi 10. Aceste numere câştigătoare la Loteria din Anglia nu le-au adus însă noroc tuturor celor care le-au jucat. Biletul câştigător le-a aparţinut angajaţilor unei firme din Kirkby, care obişnuiau să joace la comun la loteria EuroMillions, numai că la împărţirea premiului cel mare, de 33 milioane euro, ei au exclus-o pe una dintre colege.

În ziua în care aceştia au strâns bani să cumpere biletul, Louise Whitby a lipsit de la serviciu, fiind bolnavă. Cum au aflat că biletul lor este câştigător, toţi cei 10 colegi ai lui Louise şi-au prezentat demisiile, însă au „uitat” să o treacă pe lista câştigătorilor şi pe aceasta.

Femeia de 31 de ani spune că în ziua respectivă şi-a rugat un coleg să pună pentru ea suma de 2 lire sterline, pentru bilet, însă acum niciunul dintre câştigători nu vrea să recunoască nimic.

Louise a angajat un avocat ca să-şi dea în judecată colegii şi a primi o parte din premiu.