Cea mai bună fotografie de nuntă a tuturor timpurilor: Vezi cine e invitatul „special” al mirilor

Multe cupluri care se căsătoresc visează să aibă parte de o nuntă cum n-a mai avut nimeni, niciodată. Unii vor să fie o nuntă ca-n poveşti, alţii îşi doresc una tradiţională, iar alţii ca pe vremuri ... cam mult îndepărtate. Acesta este cazul unor tineri americani care şi-au dorit imagini cât mai ingenioase de la nunta lor.

30 mai 2013, 17:33

Katie Young, în vârstă de 23 de ani şi James Lowder, de 21 de ani, din Louisiana au avut parte de un artist care le-a îndeplinit visul.

Fotografia de nuntă realizată de Quinn Miller, un artist fotograf de 22 de ani, a devenit virală pe Internet, unde a fost apreciată ca fiind „cea mai bună fotografine de nuntă a TUTUROR TIMPURILOR„.

Miller a dezvăluit apoi toate culisele creaţiei sale. El îl cunoştea mai demult pe ginere şi ştia că este pasionat de dinozauri, aşa că s-a gândit să îi includă „pasiunea” chiar în fotografia de nuntă făcută la „The Myrtles Plantation”, săptămâna trecută.

El a mărturisit că nu a fost nevoit să  să facă eforturi pentru a realiza amuzanta fotografie. „Ei doi sunt un cuplu foarte simpatic şi au avut invitaţi la fel de simpatici, iar tot ce am avut de făcut a fost să adaug în fotografie, prin tehnica digitală, un dinozaur gigantic care îi alerga pe toţi” – mirii şi cei 16 invitaţi ai lor –  a povestit Miller, mărturisind că i-a „plăcut foarte mult conceptul”, scrie Daily Mail.

„Le-am spus tuturor să fugă ca şi cum ar fi fost urmăriţi de un dinozaur, iar ei au făcut aşa cum le-am spus. Nu au fost probleme. Totul mi-a luat doar două minute”, a povestit el pentru site-ul emisiunii Good Morning America.