Cea mai bună dietă pentru ficatul tău

Oboseală? Exces de greutate? Dereglări hormonale? Ficatul suprasolicitat este motivul pentru care ai probleme. Află cum să-l faci fericit pe viaţă!

RomaniaTV.net
03 ian. 2013, 18:31
Cea mai bună dietă pentru ficatul tău

Ne spunem deseori ca o saptamana de party, in care am dormit doar 3 ore pe noapte, nu are cum sa ne afecteze prea mult sanatatea, iar dulciurile si hamburgerii nu pot fi asa de periculosi pentru organism cum se spune… De fapt, toate socurile alimentare la care ne supunem corpul ne afecteaza sanatatea, „lovind” din plin ficatul, care este motorul organismului.

„Tot ceea ce introducem in corp pe calea sistemului digestiv sau prin sange o sa treaca la un moment dat prin ficat si o sa aiba un impact asupa tuturor organelor”, explica nutritionistul australian Caroline Scott. De aceea ne trezim dimineata obosite si fara chef de viata, sau luam in greutate rapid si inexplicabil.

Nu e nevoie sa treci la un regim vegetarian sau raw vegan, e de ajuns sa faci mici schimbari in dieta ta obisnuita pentru ca sa te simti din ce in ce mai bine, pe zi ce trece.

De taiat treptat de pe lista…

Simplul fapt ca renunti la cafeaua de la pranz si cea de seara si te rezumi la o singura ceasca, dimineata, va avea un impact pozitiv imens asupra organismului tau. Cafeaua se afla pe primele locuri in topul alimentelor care incarca ficatul.

Descopera pe Cosmpolitan.ro care este dieta unui corp fericit.