CEA MAI BIZARĂ APARIŢIE a lui Penelope Cruz: Cu ace înfipte în ureche FOTO

Fanii actritei Penelope Cruz, care au participat la premiera "Venuta Al Mondo" de la Madrid, au remarcat ceva stralucitor in interiorul urechii acesteia. Nu este insa vorba despre o bijuterie, ci despre mai multe ace mici care ii strapung cartilajul urechii, in scopuri terapeutice.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 08:35
CEA MAI BIZARĂ APARIŢIE a lui Penelope Cruz: Cu ace înfipte în ureche FOTO

Acele, aliniate pe verticala, sunt, de fapt, ace de acupunctura, iar specialistii consultati de publicatiile internationale au declarat ca este evident ca vedeta urmeaza un tratament, potrivit perfecte.ro.

Respectivele ace s-ar putea sa-l ajute pe cel care le poarta sa invinga diferite tipuri de adictii, obiceiuri sau comportamente nedorite, dar si sa lupte impotriva durerii cronice, depresiei, problemelor gastrice sau insomniei. De asemenea, acest tip de terapie este folosit de expertii in fertilitate in cazul femeilor care nu reusesc sa ramana insarcinate pe cale naturala.

Un alt motiv foarte des intalnit pentru care oamenii apeleaza la auriculoterapie este renuntarea la fumat, dar si pierderea kilogramelor in exces.