Ce vedetă şi-a uitat copilul acasă când trebuia să-l ducă la şcoală

Unele femei ar putea fi contrariate atunci când o văd pe Victoria Beckham în pantofii ei cu toc imens, purtând ultima creaţie Lanvin cu copiii în braţe şi fără ca niciun fir de păr să i se mişte, bineînţeles.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 06:07

Cum de reuşeşte, ar putea striga acestea, când ele se luptă să se descurce cu cărucioarele şi cu biberoanele, scrie The Huffington Post.

Iată însă că lucrurile nu sunt chiar atât de simple pentru Victoria Beckham. Soţia fotbalistului David Beckham a reuşit să dovedească faptul că este şi ea om: şi-a uitat copilul acasă atunci când a plecat să-l ducă la şcoală.

Întâmplarea haioasă a fost relatată chiar de protagonistă. „M-am trezit devreme cu Harper, am pregătit fetiţa, le-am dat micul dejun copiilor, i-am pregătit pentru şcoală, am pus-o pe Harper pe scaunul din maşină şi am spus: Grăbiţi-vă copii, trebuie să plecăm sau vom întârzia. M-am urcat în maşină, mi-am pus centura, mi-am fixat iPod-ul, bineînţeles era foarte important, şi am plecat spre şcoală” , povesteşte fosta membră a trupei Spice Girls.

Însă surpriza abia acum urmează: „Şi la un moment dat am realizat: îl lăsasem pe Brooklyn (13 ani) în bucătărie. Conduceam, vorbeam şi când m-am uitat pe locul din faţă aveam senzaţia că lipseşte ceva. M-am simţit ca o proastă deoarece m-am grăbit atât de mult. Harper era în maşină, eu eram în maşină şi ne îndreptam spre şcoală. Însă în maşină nu era şi copilul care trebuia să ajungă la şcoală”, a povestit cu umor Victoria Beckham.