Ce trebuie să ştii înainte de a-ţi pune implanturi mamare

Sânii reprezintă una din părţile definitorii ale feminităţii, motiv pentru care necesită îngrijirea şi atenţia cuvenită. Multe femei se tem de operaţia pentru mărire a sânilor, fiind private de informaţiile despre acestă intervenţie, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 08:06
Ce trebuie să ştii înainte de a-ţi pune implanturi mamare

Iată câteva informaţii de care trebuie să ţii cont înainte să-ţi pui implanturi mamare:

1. Cu două săptămâni înainte de operaţie, chirurgul prescrie medicamentele pe care trebuie să le iei înainte şi după intervenţie. Ceea ce trebuie să ştii este că înainte de operaţie nu trebuie să administrezi aspirină sau antiinflamatoare nesteroidiene.

2. Timp de o săptămână de la intervenţia chirurgicală nu trebuie să te întinzi să iei obiecte de pe rafturi înalte. Mai mult, după operaţie este bine să porţi haine lejere, confortabile, care se închid în faţă.

3. După operaţie, este recomandat să se doarmă pe o suprafaţă puţin înclinată, astfel ca partea superioară a corpului să fie ridicată.

4. Cu două săptămâni înainte de intervenţie, trebuie evitat atât fumatul, cât şi alcoolul.

5. În ziua operaţiei pacienta trebuie să se prezinte cu zonele ce vor suferi intervenţia curate şi dezinfectate. În sala de operaţie se intră fără accesorii, machiaj, ojă, lentile de contact, piercing, creme sau loţiuni. Este bine ca pacianta să poarte o vestimentaţie lejeră.