Ce trebuie să ştii ca să te angajezi acum la Intesa Sanpaolo Bank

Banca Comercială Intesa Sanpaolo Romania face angajări în Bucureşti, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET ce caută angajatorii şi care sunt termenele-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante acum la Intesa Sanpaolo Romania Bank. 

RomaniaTV.net
15 sept. 2013, 12:17
Ce trebuie să ştii ca să te angajezi acum la Intesa Sanpaolo Bank

Banca Comercială Intesa Sanpaolo Romania angajează un analist de credite în Bucureşti.

Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin trei ani experienţă în analiză financiară persoane juridice.
Candidatul potrivit pentru acest post ori a absolvit studii superioare cu profil economic, ori a dobândit experienţă relevantă în analizarea dosarelor de credit, experienţă de lucru care ar compensa lipsa studiilor de specialitate.

Eşti potrivit pentru acest post dacă ai capacitate de analiză, de sinteză şi eşti atent la detalii.
Trebuie să fii responsabil, organizat şi orientat către client şi către rezultate, ca să fii selectat pe acest post.
Nu în ultimul rând, omul potrivit pentru acest post vorbeşte limba engleză şi/sau limba italiană.

Candidaţii care întrunesc aceste criterii de eligibilitate trebuie să trimită CV-urile pentru postul ofertat de Banca Intesa Sanpaolo Romania, până mâine, 16 septembrie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.


Banca Intesa Sanpaolo Romania mai angajează şi un inginer de sistem, în această perioadă.
Omul potrivit pentru acest post a absolvit una dintre specializările Calculatoare, Electronică, Telecomunicaţii, ştie să administreze sistemele de operare Windows, Linux, AIX şi are cunoştinţe avansate de administrare pachet Microsoft Office.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe de operare/depanare tehnică de calcul/comunicaţii, are cunoştinţe de reţea TCP/IP, de administrare Apache şi de administrare servere e-mail.
Omul potrivit pentru acest post are experienţă într-o poziţie similară sau experienţă relevantă în IT şi este dispus la deplasări în ţară.
Candidatul ideal pentru acest post cunoaşte limba engleză, poate performa sub presiunea termenelor-limită strânse, este rezistent la stes, este responsabil şi are spirit de echipă.

29 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.