Ce te face sexy în mintea unui bărbat

A fi sexy nu înseamnă a fi vulgară. Nu este nevoie să te descoperi prea mult, deoarece bărbaţii observă anumite detalii care îţi construiesc imaginea de femeie sexy în mintea lor.

08 ian. 2013, 21:27
Ce te face sexy în mintea unui bărbat

Tehnologia. Bărbaţii sunt atraşi de femeile care ştiu să lucreze pe calculator şi de la care pot învăţa câte ceva. Mai mult, dacă ştii şi un pic de programare, e cu atât mai bine, scrie unica.ro.

Uneltele. Nu e greu să baţi un cui în perete. Să umbli cu altfel de unelte este mai dificil, dar un bărbat trebuie doar să se gândească la tine îmbrăcată în haine sexy de constructor, lucrând cu şurubelniţa sau patentul.

Cât de bine conduci? O parte din bărbaţi au impresia că femeile nu ştiu să conducă, de aceea cu atât mai surprinşi vor fi, dacă vor vedea că reprezentantele sexului frumos au şi îndemânarea de a conduce bine. Şi nu doar să conduci regulamentar, ci să fii atentă în jur, incisivă şi curajoasă. Îi arăţi astfel că eşti competentă şi responsabilă.

Yoga. Pentru bărbaţi, o femeie care practică yoga este foarte sexy, pentru că se poate îndoi mai mult decât o femeie normală. Trebuie doar să-i spui că faci yoga în mod regulat, iar gândurile sale vor zbura la toate poziţiile în care puteţi face sex.

Bancuri murdare. Bărbaţii ştiu să aprecieze femeile care pot vorbi murdar, însă nu pe cele care fac asta în mod constant. Trebuie să găseşti momentul potrivit pentru a spune un banc pervers. Acest lucru îl va excita şi îl va face să îţi aprecieze simţul umorului.

Citeşte şi Ce tipuri de femei îi înnebunesc pe bărbaţi