Ce spune Cătălina Ponor despre relaţia cu gimnastul Tommy Ramos

Gimnasta Cătălina Ponor neagă informaţiile care au apărut la scurt timp dupa încheierea Jocurilor Olimpice de la Londra potrivit cărora urmează să se logodească cu iubitul ei, gimnastul Tommy Ramos.

RomaniaTV.net
20 aug. 2012, 18:11
Ce spune Cătălina Ponor despre relaţia cu gimnastul Tommy Ramos

La scurt timp după apariţia zvonurilor privind o eventuală căsătorie între Ponor şi Ramos, mama gimnastului cu care Cătălina are o relaţie, a negat puternic o eventuală logodnă între cei doi. „Ei se cunosc, dar nu se logodesc şi în niciun caz nu se căsătoresc”, a declarat Virgina Ramos pentru un ziar portorican. „Tommy are obiective clare, trebuie să termine facultatea”, a adăugat mama gimnastului.

Sportiva, medaliată cu argint la sol şi cu bronz la echipe la Olimpiada de la Londra, a dezvăluit că nu se gândeşte încă la căsătorie.

„Am un prieten şi atât. Toată lumea ştie despre cine este vorba. Nu avem planuri de viitor. Şi acesta este un subiect închis”, a spus gimnasta pentru ziarul Click.

Deşi nu se cunoaşte exact planurile de viitor ale cuplului Ponor-Ramos, un lucru este însă cert: naşii au fost stabiliţi, iar aceştia vor fi Nadia Comâneci şi Bart Conner.

Tommy Ramos are 25 de ani şi este singurul gimnast din Puerto Rico participant la Olimpiadă. E specialist la inele şi e supranumit de presa din ţara lui “Golden Boy”.