Ce se întampla cu viaţa sexuală atunci cand alăptezi

Dupa nastere si pe toata perioada alaptarii, orice femeie suporta foarte multe transformari hormonale, care isi pun amprenta asupra relatiei cu partenerul de viata. Cel mai bine este sa discutati cat se poate de deschis despre ele.

RomaniaTV.net
18 dec. 2012, 20:58
Ce se întampla cu viaţa sexuală atunci cand alăptezi

Nu exista pe lume femeie care sa nu-si faca tot felul de ganduri in perioada in care isi alapteaza copilul: ganduri despre cum o sa se desfasoare relatia sexuala pe perioada alaptarii, despre ce se va intampla cu sanii ei si cum vor arata dupa ce alaptarea va lua sfarsit. Iar toate acestea pot afecta viaţa sexuală a cuplului. Nu trebuie, însă, să-ţi faci prea multe griji, pentru că mai devreme sau mai târziu lucrurile vor reveni la normal.

Iata care sunt lucrurile care te pot impiedica sa ai o viata sexuala normală pe perioada alaptarii, potrivit site-ului Breastfeeding-problems.com

1. Te poti simti epuizata sau suprasolicitata fizic ca sa mai suporti o alta „stimulare” suplimentara, cum ar fi sexul si excitatia sexuala. In ambele cazuri te simti ca si cum nu ti-ai dori sa te atinga nimeni.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro