Ce să NU faci în săptămâna dinaintea nunţii

Cu o săptămână înainte de nuntă, ai deja cu siguranţă o listă lungă cu toate lucrurile pe care trebuie să le faci. Iată ce NU trebuie să faci în zilele care au mai rămas până la marele eveniment!

RomaniaTV.net
30 ian. 2013, 15:29
Ce să NU faci în săptămâna dinaintea nunţii

Nu incerca o culoare noua de par

Chiar daca ai cel mai priceput hairstylist, nu trebuie sa-ti schimbi culoarea parului cand nunta este atat de aproape. „Nu poti stii niciodata cum va arata o noua culoare pe parul tau si daca se va potrivi cu tenul tau”, avertizeaza hairstylistul Paul Labrecque.

Citeste si: 7 greseli de beauty inaintea nuntii

Exista multe tratamente si alte metode prin care poti sa dai stralucire si volum parului tau; multumeste-te cu ele. De asemenea, nu-ti schimba drastic tunsoarea inainte de nunta. Ca mireasa, trebuie sa-i uluiesti pe toti cu look-ul tau, dar nu in sensul ca trebuie sa fii de nerecunoscut.

Nu exagera cu alcoolul

Are multe calorii, asa ca ar trebui sa bei foarte putin sau chiar sa renunti la el in saptamana dinaintea nuntii, ori chiar mai devreme. Ca efecte imediate, alcoolul te poate balona si in plus dilata vasele de sange, ceea ce inseamna ca in pozele de nunta s-ar putea sa pari mai rosie decat ti-ai dori.

Citeste si: Metode anti-stres inainte de nunta

Nu face detoxifieri cu sucuri-minune

„Mancarea este combustibil pentru corpul nostru”, spune Keri Gans, autoarea cartii „The Small Change Diet”. Ai nevoie de calorii pentru a rezista acestei saptamani aglomerate si agitate. Nu e momentul sa incepi sa te infometezi. Sucurile detoxifiante au putine calorii (deci, slabesti, dar ramai si fara energie), in schimb, contin mult zahar pentru ca cele mai multe sunt pe baza de fructe. „In saptamana dinaintea nuntii ar trebui sa ai o alimentatie echilibrata, cu multe fructe si legume, sa bei multa apa si sa nu sari peste mese”, sfatuieste Gans.

Citeste pe Miresici.ro alte lucruri de evitat in saptamana dinaintea nuntii.