Ce lucruri jenante şi periculoase li se pot întâmpla femeilor pe tocuri VIDEO

O campanie de conştientizare a populaţiei realizată de compania de transport subteran din Marea Britanie arată ce incidente penibile sau chiar periculoase li se pot întâmpla femeilor la metrou.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 15:53

Cei mai mulți dintre noi pot călători pe o scară rulantă fără prea multe dificultăți, dar acest lucru a fost în mod clar prea complicat pentru o femeie care s-a împiedicat atunci când tocul ei s-a prins în scări și a fost târâtă până sus.

Într-un videoclip realizat cu imagini surprinse de camerele de supraveghere, Network Rail îi sfătuieşte pe călători să aibă grijă la stațiile de metrou în perioada Craciunului.

Prostia nu doare, însă urmările ei, da. Momente penibile în care au fost surprinse femeile, în 2012

Mai mult de 3.000 de persoane au fost implicate în alunecări sau căzături în stațiile de cale ferată din Marea Britanie în ultimele 12 luni, în creștere cu 70 la suta în ultimii sapte ani, potrivit DailyMail.

Network Rail a lansat videoclipul pentru a-i îndemna pe oameni să aibă grijă atunci când călătoresc cu trenul sau metroul de Crăciun -şi  în special pe femeile care poartă tocuri înalte şi pe oamenii cu multe bagaje.