Ce înseamnă sexy? Iată tipurile de femei care-i înnebunesc pe bărbaţi

Femeile sexy sunt pentru bărbaţi asemenea culorii roşii pentru tauri. Care sunt tipurile de femei care îi înnebunesc pur şi simplu pe reprezentanţii sexului tare, aflaţi în cele ce urmează.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 10:38
Ce înseamnă sexy? Iată tipurile de femei care-i înnebunesc pe bărbaţi

Este puţin probabil ca un bărbat să rămână impasibil în faţa unei femei sexy, iar reprezentantele sexului frumos nu mai trebuie să se vopsească blonde pentru a fi apreciate. Iată ce tipuri de femei sexy îi înnebunesc pe bărbaţi.

Femeile sexy se îmbracă în roşu

Potrivit psihologilor de la Universitatea din Rochester femeile îmbrăcate în roşu nu doar captează atenţia bărbaţilor, ci le şi stârnesc sentimentele amoroase, deşi ei nu sunt conştienţi de acest efect. Iar în dormitor o lenjerie de culoarea focului va aprinde instantaneu dorinţa bărbatului. Nu rămâne decât să vă bucuraţi împreună de ce va urma.

Femeile fără umor sunt mai sexy

Ştim că pare surprinzător, însă pentru bărbaţi femeile foarte amuzante nu sunt deloc atrăgătoare. Mai mult decat atat femeile cu un simt al umorului dezvoltat chiar ii intimideaza pe barbati. Probabil ca le este teama ca vor fi eclipsati si nici unui barbat nu-i place sa fie vioara a doua in propria familei.

Femeile sexy au buze generoase

Universitatea din Manchester a publicat un studiu care a concluzionat faptul ca buzele generoase sau rujate sunt cele mai atragatoare pentru barbati. Ganditi-va numai ca in visele erotice ale barbatilor intotdeauna partenera este o femeie cu o gura generoasa.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro