Ce gust au merele de argint? Spray-ul comestibil care îţi transformă o masă obişnuită într-un festin

O companie din Germania a lansat pe piaţă primele spray-uri comestibile, care pot schimba culoarea oricărui tip de mâncare. Mai mult, ele nu au gust şi nu modifică alimentele, doar culoarea acestora. În prezent, spray-ul este disponibil în patru culori, auriu, argintiu, roşu şi albastru.

04 mart. 2013, 20:03

Dacă merele de aur sau de argint existau doar în basme, în prezent ele sunt disponibile oamenilor de rând, cu noua invenţie a unei importante companii de produse alimentare din Germania. Astfel, orcine poate face o capşună albastră sau un măr argintiu, în doar câteva secunde. O masă obişnuită poate fi transformată în ceva inedit, care îi va surprinde pe cei din jur, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi TOP cele mai bune alimente pentru copilul tău

Compania nemţească The Deli Garage vinde un astfel de spray pentru pretul de 21.50 de lire. Ele pot fi folosite atât in restaurante, cât şi de bucătarii amatori. Spray-ul nu are un gust specific şi nu dăunează sănătăţii. Pentru a transforma un aliment obişnuit într-unul colorat, utilizatorii trebuie să vopsească bucatele strat după strat, până vor ajunge la culoarea ideală.

Citeşte şi Ai mai mânca dacă ai şti? Ingrediente ciudate din alimente

Citeşte şi Alimente care cresc pofta de sex

„Adorăm să inventăm produse care sunt amuzante, dar şi folositoare clienţilor noştrii. Avem sute de idei pentru alimente, însă doar câteva ajung pe piaţă şi pot fi vândute”, a declarat Kaya-Line Knust, directorul companie, în vârstă de 29 de ani.

Citeşte şi ALIMENTE care îţi dau ENERGIE în sezonul rece