Ce face un agent secret în timp ce Barack Obama rosteşte un discurs FOTO

Un agent al Serviciilor Secrete, însărcinat să îl protejeze pe preşedintele Statelor Unite în cadrul unui discurs în Ohio, a fost fotografiat în timp ce părea să urineze în partea laterală a scenei, la câţiva metri depărtare de mulţimea de suporteri.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 12:56
Ce face un agent secret în timp ce Barack Obama rosteşte un discurs FOTO

Angajatul Serviciilor Secrete, aşezat lateral faţă de scena de unde Obama se adresa suporterilor din Cincinatti, capitala statului Ohio, a fost surprins în mijlocul actului de către un fotograf de la publicaţia online Politico.

Imediat ce fotografia a fost postată de acesta pe Twitter, a devenit senzaţie, generând numeroase comentarii ironice, informează Daily Mail.

Serviciile Secrete au confirmat că bărbatul este angajatul lor, adăugând imediat că nu urina în acele momente. Ei au pretins că agentul urma, pur şi simplu, protocolul şi că se afla cu spatele la preşedinte ca să cerceteze locul după orice fel de pericole care ar fi putut interveni.

„Nu este nimic adevărat în ceea ce s-a publicat până acum cu privire la fotografie”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciilor Secrete, Edwin Donovan.

Incidentul ruşinos s-a întâmplat în timpul campaniei lui Barack Obama în SUA, care a ajuns în statul Ohio.