Ce face acum băiatul care a cauzat cea mai mare controversă a campaniilor electorale din România

Un filmuleţ din 2004, în care Traian Băsescu părea că-l loveşte peste faţă, a schimbat complet campania electorală din 2008.  

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 08:14

În campania electorală din 2008, un video cu Bogdan Istrătoiu schimba radical discuţia dinaintea alegerilor. El e băiatul care pare lovit de Băsescu, într-unul din mitingurile electorale din 2004.

Wowbiz l-a căutat pe Bogdan Istrătoiu pentru a-i afla povestea şi l-a găsit în Italia, unde trăieşte de câţiva ani alături de mama lui, care este menajeră. 

El are 18 ani şi este implicat într-o relaţie în urma căreia a rezultat o fetita. A terminat liceul în Italia şi încearcă să devină model. 

Între timp, Dinu Patriciu şi Traian Băsescu continuă să se judece din cauza lui. Judecătorii Tribunalului au amânat pentru 4 ianuarie 2013 apelul afaceristului împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, care îi dăduse câştig de cauză preşedintelui. Dinu Patriciu a fost condamnat la plata a 0,5 lei daune morale, precum şi la publicarea deciziei în două publicaţii cu tiraj naţional, în două numere consecutive.