Ce cadouri ar putea primi bebeluşul regal GALERIE FOTO

O casă de joacă de 13.000 de lire sterline sau un ursuleţ de 6.000 de lire sterline sau ... ce ar mai putea primi un bebeluş regal care poate avea, practic, orice pe lumea aceasta. Sau cel puţin orice banii ar putea cumpăra.

24 iul. 2013, 19:38

Lideri ai lumii, familii regale, prieteni apropiaţi, membrii familiei şi oricine altcineva care îl simpatizează pe noul-născut  al ducesei Catherine şi al prinţului William, numit începând de miercuri George Alexander Louis, vor dori cu siguranţă să îi ofere un cadou micuţului vlăstar al familiei regale britanice. Dar ce anume?

După speculaţiile privind ziua în care s-ar fi putut naşte, sexul copilului, numele lui, cu cine va semăna şi…multe altele, acum sunt în discuţie cadourile pe care le-ar putea primi prinţul George în curând.

Ziariştii tabloidului britanic Daily Mail au dat câteva sugestii legate de darurile pe care le-ar putea primi micul prinţ, căruia deja bunica lui maternă, Carole Middleton, i-a cumpărat o pereche de brăţări de argint cu clopoţei, pe care copiii nou-născuţi le poartă la mânuţă mai ales când ies în public.

O căsuţă de joacă în variantă victoriană, în miniatură, care costă 13.000 de lire sterline, un ursuleţ de 6.000 de lire sterline sau o cădiţă cu cristale Swarovski, în valoare de 2.500 de lire sterline sunt numai câteva exemple de cadouri rafinate pe care le-ar putea primi micul prinţ.