Ce avere vor avea de împărţit Demi Moore şi Ashton Kutcher

Demi Moore şi Ashton Kutcher, care au anunţat joi că vor divorţa, au împreună o avere estimată la 290 de milioane de dolari, sumă care s-ar putea împărţi în mod egal între cei doi în urma separării, dacă aceştia nu au semnat un contract prenupţial când s-au căsătorit în 2005.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 15:01
Ce avere vor avea de împărţit Demi Moore şi Ashton Kutcher

Într-o declaraţie atent formulată, actriţa Demi Moore şi-a anunţat joi intenţia de a divorţa de Ashton Kutcher, după un mariaj care a durat şase ani.

Potrivit Daily Mail, Demi Moore şi Ashton Kutcher au împreună o avere care se ridică la 290 de milioane de dolari şi împărţirea banilor nu poate fi un proces simplu. Depinde foarte mult dacă cei doi actori au semnat un contract prenuptial, în 2005, când s-au căsătorit. În cazul în care nu au semnat un astfel de contract – şi dacă divorţul se va pronunţa în California – este de aşteptat ca averea deţinută de Demi şi Ashton să fie împărţită între cei doi în mod egal.

Potrivit celebritynetworth.com, Moore ar putea obţine în urma divorţului cu 10 milioane de dolari mai mult decât suma care ar trebui să-i revină lui Kutcher.

Explicaţia ar fi aceea că Demi Moore a fost una dintre cele mai bine plătite staruri de la Hollywood la începutul anilor 90 când a jucat într-o serie de filme cu mare succes la public, precum „Fantoma mea iubită/ Ghost” şi „Propunere indecentă/ Indecent Proposal”.  La banii încasaţi din filme de Demi Moore se adaugă şi suma de 90 de milioane de dolari care i-ar fi revenit acesteia în urma divorţului, din anul 2000, de Bruce Willis.

Pe de altă parte, şi Ashton a câştigat milioane de dolari din investiţii în circa 40 de proiecte din diferite domenii de telecomunicaţii – inclusiv Skype – şi este considerat unul dintre cei mai pricepuţi investitori din Silicon Valley.

La toate acestea se adaugă şi veniturile obţinute de acesta din filmele în care joacă. Astfel, pentru fiecare episod din sitcomul american „Two And a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate”, în care Ashton Kutcher a fost distribuit în acest an, el câştigă o sumă estimată la 800.000 – 900.000 de dolari.

Relaţia lui Moore, în vârstă de 49 de ani, şi Kutcher, în vârstă de 33 de ani, a cunoscut momente tulburi din septembrie, când o femeie din San Diego a spus că a avut o aventură cu starul serialului de televiziune „Doi bărbaţi şi jumătate”, al postului CBS, într-un weekend petrecut de el în acest oraş.