Ce au păţit hoţii care i-au furat lui Piersic rezerva de palincă şi pistoalele folosite de Mărgelatu VIDEO

Doi clujeni au fost condamnaţi la închisoare după ce în 2008 au luat pistoalele folosite de către Florin Piersic în filmele "Mărgelatu" şi "Haiducii". Aceştia i-au spart actorului cabana din Apuseni, dar abia acum, după cinci ani de la furt, au fost condamnaţi.

RomaniaTV.net
23 aug. 2013, 08:30
Ce au păţit hoţii care i-au furat lui Piersic rezerva de palincă şi pistoalele folosite de Mărgelatu VIDEO

Hoţii au fugit cu cele patru pistoale, un brâu din piele şi toată rezerva de pălincă şi whiskey a lui Piersic. Armele au apărut în cele şase filme în care actorul a jucat rolul Mărgelatu.
Pistoalele au fost vândute de hoţi unui colecţionar pentru doar 300 de lei. De frica autorităţilor, imediat ce a început ancheta, cumpărătorul a aruncat trei dintre arme în râul Someş. Numai unul a fost recuperat de Florin Piersic.

După cinci ani de la spargere, judecătoria Cluj i-a condamnat pe cei doi hoţi la trei, respectiv cinci ani de închisoare. Aceştia au fost învinuiţi şi pentru alte spargeri.

„Bine le-a făcut, mă, nu se mai poate trăi în felul ăsta, ţara asta o devenit o ţară numai de hoţie. Au spart 30 de cabane ăia acolo”, a precizat Florin Piersic.