Ce au făcut părinţii unei minore când au găsit-o în pat cu un bărbat gol

Părinții unei fete minore l-au reținut cu forţa pe un bărbat care s-a strecurat în dormitorul fiicei lor de 15 ani, joi noapte. Potrivit relatărilor, fata l-a întâlnit pe bărbat on-line.

RomaniaTV.net
01 ian. 2013, 16:08
Ce au făcut părinţii unei minore când au găsit-o în pat cu un bărbat gol

Părinții din Houston, Texas, care au găsit un bărbat de 21 de ani care făcea sex cu fiica lor de 15 ani în dormitorul ei, au folosit forţa pentru a se asigura că acesta nu va fugi înainte de sosirea poliției.

Mama a declarat pentru CBS, vineri, că ea o verifica pe fiica cea mică înainte de culcare, atunci când a găsit un bărbat în pat cu ea.

„Am intrat în cameră și am aprins lumina. El s-a ridicat şi eu am spus ‘Oh, Doamne, ce faci aici?’. ‘Trebuie sa plec’, a spus el”, a povestit mama fetei, potrivit NY DailyNews.

Ea a spus că a încercat să-l intimideze pe bărbat spunând că îl va împușca. Apoi a țipat, alertându-l pe soțul ei.

„I-am prins capul cu braţele mele și aproape a leşinat”, a povestit tatăl vitreg al adolescentei, care a reuşit să-l reţină pe bărbat până la venirea poliţiei.

Suspectul a fost identificat drept Carlos Narvaez.

El a întâlnit-o pe adolescentă pe un site de socializare numit MocoSpace.com cu aproximativ două săptămâni în urmă. Fata susţinea că viziona doar filme pe laptop în timp ce vorbea cu agresorul, au povestit părinţii.