Bahmuţeanca s-a întâlnit cu Prigoană, pentru prima dată după despărţire. „Dragoste nu mai există”

Adriana Bahmuţeanu s-a întâlnit cu Silviu Prigoană şi au stat de vorbă pentru prima dată după şapte luni, de când prezentatoarea TV a plecat din casa afaceristului, împreună cu cei doi copii. "M-a surprins plăcut vizita lui. M-am simţit mult mai uşurată după această discuţie", a declarat Adriana pentru click.ro.

20 feb. 2013, 08:07
Bahmuţeanca s-a întâlnit cu Prigoană, pentru prima dată după despărţire. „Dragoste nu mai există”

Silviu Prigoană i-a făcut o vizită Adrianei, marţi, la locuinţa unde aceasta s-a mutat cu cei doi copii.

„Am stat de vorbă vreo două ore. Am avut o discuţie referitoare la copii şi mă bucur că am început, în sfârşit, să comunicăm vizavi de copiii noştri după şapte luni de silenzio stampa. Am sperat de mult timp să avem această întâlnire. Trebuie să fim oameni maturi, să ne creştem copiii, asta ar trebui să fie prioritatea noastră numărul unu. M-a sunat cu puţin timp înainte să vină. M-a surprins plăcut vizita lui. M-am simţit mult mai uşurată după această discuţie”, a afirmat Adriana Bahmuţeanu.

Moderatoarea TV nu îi poartă pică fostului soţ pentru faptul că i-a părăsit, însă nu mai dă şanse unei împăcări. Adriana doreşte să-şi refacă viaţa lângă alt bărbat căruia să-i dăruiască, de ce nu, şi un copil.

Prigoană rămâne tatăl copiilor mei şi asta nu se poate schimba, dar nu înseamnă că eu nu îmi pot reface viaţa. Eu vreau să-mi refac viaţa. Nu aduc alt tată la copii, dar cu viitorul soţ poate voi face un copil, cine va fi el vom vedea. Îl respect pe tatăl copiilor mei, dar dragoste nu mai există. Nici din partea lui nu cred că mai există dragoste, altfel nu ne abandona.„, a subliniat Adriana.

Prigoană a declarat, duminică, la botezul fiicei lui Pepe, că îi este dor de Adriana şi o vrea înapoi.

 «E sfâşietor. Stau singur şi meditez, noaptea, stau şi mă gândesc unde şi cu ce am greşit. O iubesc ca un nebun. Mă simt singur şi trist. Nu am purtat niciodată verighetă. Nu am aruncat săgeţi spre femeia pe care am iubit-o şi pe care o iubesc. Orice om iubeşte femeia cu care are doi copii, cu care a stat atâţia ani alături», a declarat Prigoană.

Întrebat dacă mai este dispus s-o primească pe fosta soţie înapoi acasă, afaceristul a afirmat că da. „Eu nu am scos-o niciodată afară din casă. Ea a plecat când eu eram plecat de acasă. A plecat ea, nu am dat-o eu afară. Se poate întoarce oricând”, a subliniat Prigoană.