Cazul japonezei ucise lângă Otopeni: Taximetristul spune că anchetatorii sunt dezinteresaţi VIDEO

A vrut să dea detalii despre crimă, dar poliţiştii nu-l băgau în seamă. Cel puţin aşa susţine taximetristul care a dus-o pe japoneză în pădure şi care spune că anchetatorii sunt dezinteresaţi în cazul crimei de la Baloteşti. Mărturia lui Răzvan Covali a fost înregistrată în exclusivitate de o echipă România TV.

RomaniaTV.net
10 sept. 2012, 07:38
Cazul japonezei ucise lângă Otopeni: Taximetristul spune că anchetatorii sunt dezinteresaţi VIDEO

Taximetristul care a lăsat-o în pădure pe Yurica Masuno împreună cu combinatorul de pe Aeroportul Otopeni spune că a aflat după două zile de crimă. El s-a dus să dea detalii poliţiştilor, dar nu l-a luat nimeni în seamă.

„Vineri vine un prieten de-al meu, tot aşa, taximetrist de se plimbă prin aeroport. „Mare aglomeraţie pe DN!” şi spune: „Au găsit-o pe o asiatică moartă aici”. „Băi, eşti nebun? Acum două zile au dus o (BIP) de aici, de sus, cu o asiatică de-asta aici, la pădure”, spun eu. Era acelaşi loc unde-i lăsasem eu pe ei. Mă duc şi-i zic anchetatorului ăla: Băi nene, eu, pe data de 15, cu o (bip) de-aici din aeroport. Aţi găsit o femeie pe-aici. Eu am făcut imediat legătura. Am venit să vă spun. Ăla nici nu mă băga în seamă! Deci el pleca”, a povestit taximetristul la România TV.

Răzvan Covali spune că ancheta e făcută doar de ochii lumii, la fel şi controalele periodice ale taxiurilor din zonă.

„La Parchetul General am fost luni şi procurorul m-a chemat tot pe cazul ăsta. El mi-a zis: aşa trebuie, să se facă valuri! Când voi filmaţi la aeroport şi făceau jegoşii controale pe jos, piraţii în parcare erau sus. Nu se atingea nimeni de ei”, a mai spus taximetristul.

Razvan Covali susţine că nici procurorii nu îşi fac bine treaba, motiv pentru care şi el evită să colaboreze.

„Asta-i de la IGP. Şi cu încă un poliţist de-ăla zice: „Du-ne, bă, până la Otopeni, că ne-am lăsat maşinile acolo!”. Pe drum, la barieră la Buftea vorbeau: „Nenorocitul ăsta, acum 10 zile a omorât-o pe baba aia din Baloteşti”. Am înnebunit. „Cum acum zece zile a omorât-o pe baba aia şi acum e liber?”, „Da, mă a omorât-o! A muşcat-o de nas, a tăiat-o pe spate, i-a smuls unghile. I-a dat drumul la gaze”. Cum vrei tu să mă duc eu să dau declaraţii când ăştia sunt nişte proşti, nişte incompetenţi?”, i-a mai povestit taximetristul reporterului România TV