Cazul jandarmului ucis la Sibiu, unic în istoria Jandarmeriei VIDEO

Un jandarm aflat în post la Consulatul German din Sibiu a fost găsit mort, miercuri dimineaţă. Anchetatorii au stabilit că jandarmul a fost înjunghiat. Cazul lui Andrei Marius Paliuc este unic în istoria Jandarmeriei Române.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 06:06

Plutonierul Andrei Marius Paliuc a fost ucis, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.45. Jandarmeria Sibiu a fost anunţată de către reprezentanţii ISU că un subofiţer de Jandarmerie este decedat lângă ghereta unde îşi desfăşura misiunea de pază şi protecţie instituţională de la Consulatul German din Sibiu.

Medicii de pe ambulanţă, sosiţi la faţa locului, au constatat că bărbatul a fost înjunghiat în zona toracică. Cazul este unic în istoria Jandarmeriei Române.

”Este prima dată când se întâmplă așa ceva în istoria Jandarmeriei Române, ca un militar aflat în misiune pe timp de pace să fie omorât”, spune locotenentul Florin Hulea, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române, potrivit adevarul.ro.

Directorul Ambulanţei Sibiu a mai spus că decesul jandarmului s-ar fi produs cu aproximativ două ore înainte de momentul în care a fost găsit.

Oamenii legii nu au deocamdată suspecţi, dar au prima ipoteză – răzbunarea. Bărbatul de 35 de ani a fost găsit pe trotuar, fără suflare, într-o baltă de sânge. Anchetatorii sunt convinşi că a fost ucis şi nu poate fi vorba de un accident.

Poliţiştii examinează acum înregistrările camerelor de supraveghere din jurul consulatului Germaniei, cu speranţa că acestea au surprins momentul crimei.